Ξάνθη για Βασίλη Τοροσίδη: «Ξεχωριστό αντίο σε ένα “δικό” μας παιδί» (pic)

Η Ξάνθη εξέδωσε σήμερα (15/9) ανακοίνωση, με αφορμή το αντίο του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, κάνοντας λόγο για ένα δικό της παιδί, ευχόμενη ανάλογη καριέρα και στο επόμενο βήμα του.

Ξάνθη για Βασίλη Τοροσίδη: «Ξεχωριστό αντίο σε ένα “δικό” μας παιδί» (pic)

Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ξάνθη για τον Βασίλη Τοροσίδη

«Μετά από μία αξιοζήλευτη καριέρα, ήρθε η στιγμή για το ξεχωριστό αντίο σε ένα “δικό” μας παιδί. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος με περισσότερες από 100 συμμετοχές με το εθνόσημο, στην ποδοσφαιρική του πορεία κατέκτησε πολλούς τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς, με τους Συλλόγους των οποίων την φανέλα τίμησε.

Αβραάμ σε Τοροσίδη: «Θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας»

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη για την αγωνιστική προσφορά του στην ομάδα μας, στα χρόνια που ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ανδρώθηκε και διακρίθηκε σ’ αυτό (2002-2007, 95 συμμετοχές/3 γκολ) και γενικά για την συνολική του παρουσία στην Ελλάδα, όσο και στην Ιταλία.

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Τοροσίδη-Συνεχίζει από άλλο πόστο στην ομάδα

Τοροσίδης: «Εκπληρώθηκαν τα παιδικά μου όνειρα»

Είναι τιμή μας, που συνεισφέραμε στην σημαντική εξέλιξη του καταξιωμένου και παλαίμαχου πλέον, ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε από καρδιάς μια εξίσου ανάλογη καριέρα σε ό,τι επιλέξει να κάνει».