Αβραάμ σε Τοροσίδη: «Θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχαιρέτισε τον πολύ καλό του φίλο, Βασίλη Τοροσίδη με ένα έντονα συναισθηματικό ποστάρισμα.

Αβραάμ σε Τοροσίδη: «Θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας»

Το βράδυ του Σαββάτου ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έκλεισε την καριέρα του κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδας. Για τον "Τόρο" ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη.

Εξίσου συναισθηματικά φορτισμένο ήταν και το ποστάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτισε τον πολύ καλό του φίλο, Βασίλη Τοροσίδη με μία ανάρτηση στο instagram, στην οποία έγραψε:

«Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καλός στο να λέω και να γράφω πολλά, για σένα όμως θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση… Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια παιδάκια ακόμα 16 χρόνων με κοινό όνειρο την μπάλα και το γήπεδο.. Μιλούσαμε επί ώρες στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν… έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις τα τελευταία 20 χρόνια…

Μπορεί όλοι να βλέπουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών Εγώ όμως εκτός από αυτό βλέπω και έναν υπέροχο άνθρωπο, μεγαλωμένο με αρχές που δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένεια του και από που ξεκίνησε. Είμαι περήφανος που ήμασταν συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω ευλογημένος που η φιλία μας επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και καταλήξαμε να γίνουμε οικογένεια .

Είσαι το κολλητάρι μου και σε ευχαριστώ για όλα. Ο Ολυμπιακός σε χρειάζεται και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας».

Δείτε την ανάρτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καλός στο να λέω και να γράφω πολλά, για σένα όμως θα ήθελα να κανω μια εξαίρεση...Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια παιδάκια ακόμα 16 χρόνων με κοινό όνειρο την μπάλα και το γήπεδο.. Μιλούσαμε επι ώρες στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν... εχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις τα τελευταία 20 χρόνια... Μπορεί όλοι να βλέπουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών Εγώ όμως εκτός από αυτό βλέπω και έναν υπέροχο άνθρωπο, μεγαλωμένο με αρχές που δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένεια του και από που ξεκίνησε. Είμαι περήφανος που ήμασταν συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω ευλογημένος που η φιλία μας επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και καταλήξαμε να γίνουμε οικογένεια . Είσαι το κολλητάρι μου και σε ευχαριστώ για όλα. Ο Ολυμπιακός σε χρειάζεται και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας. @vasilistorosidis35 #olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avraam Papadopoulos (@papadopoulos.avraam) στις