Σεντ Ετιέν σε Εμβιλά: «Σε ευχαριστούμε Μαέστρο»

Η Σεντ Ετιέν ευχαρίστησε τον Γιάν Εμβιλά για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Σεντ Ετιέν σε Εμβιλά: «Σε ευχαριστούμε Μαέστρο»

Το εγκώμιο του Γιαν Εμβιλά έπλεξε η Σεντ Ετιέν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο γαλλικός σύλλογος ευχαρίστησε τον 30χρονο μέσο για την προσφορά του στην ομάδα, στην οποία μέτρησε 91 συμμετοχές, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σεντ Ετιέν:

«Την Δευτέρα, ο Γιαν Εμβιλά έγινε και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τις επόμενες τρεις σεζόν έπειτα από συμφωνία του διεθνή μέσου για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας που προετοιμάζονται για να πάρουν μέρος στο Champions League.

Ο Εμβιλά ήρθε στη Σεντ Ετιέν το 2018 και πήρε μέρος σε 91 ματς με την πράσινη φανέλα συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 4ης θέσης στη σεζόν 2018/19. Ανάμεσα στον Ιανουάριο και τον Μάιο του 2018 είχε ήδη βοηθήσει την Σεντ Ετιέν να βρεθεί από την 17η στην 7η θέση της βαθμολογίας.Επίσης, είχε σημαντική προσφορά και στην πορεία της ομάδας στο Κύπελλο Γαλλίας την περίοδο 2019-2020, που έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Σεντ Ετιέν τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας».

Δείτε και την ανάρτηση της ομάδας στο instagram:

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Εμβιλά!

Ολυμπιακός: Οι πρώτες στιγμές του Εμβιλά με τα «ερυθρόλευκα» στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)