Προχωρημένο και σοβαρό ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μακ Κέι

Επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι πως οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται σοβαρά με τον Σκωτσέζο εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Προχωρημένο και σοβαρό ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μακ Κέι

Πολύ σοβαρό είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπάρι Μακ Κέι της Νότιγχαμ Φόρεστ κάτι που επιβεβαιώνεται και από δημοσιεύματα στην Αγγλία. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα nottinghampost.com φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα του 23χρονου εξτρέμ.

Εκτιμάται πως η υπόθεση του Μακ Κέι είναι αρκετά προχωρημένη και πως σύντομα θα υπάρξουν πολύ σοβαρές εξελίξεις. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο 23χρονος άσος είχε μία δύσκολη σεζόν, αφού μετακινήθηκε στη Νότιγχαμ έναντι 500 χιλιάδων αγγλικών λιρών.

Μία μεταγραφή που δεν είχε αρέσει στον κόσμο των Ρέιντζερς και είχε διαφωνήσει με την απόφαση της διοίκησης να δώσει τον παίκτη και ειδικά έναντι ενός χαμηλού ποσού. Ο Μακ Κέι έχει μπει στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως σύντομα αυτή η υπόθεση θα τελειώσει.

Στο πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, αλλά στη συνέχεια με τον Καράνκα στον πάγκο δεν έβλεπε ενδεκάδα. Ο παίκτης δεν ήθελε να μείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ με αυτές τις συνθήκες και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τον κολακεύει.

Οι Ρέιντζερς θα έκαναν τα πάντα για να τον πάρουν πίσω, όμως, τίποτα δεν είναι υπέρ τους. Το γεγονός πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη καθιστά ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή τον Ολυμπιακό.