Από 1η Ιουλίου στο Ζέεφελντ Φετφατζίδης και Λάζαρος

Έχει υπογράψει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο «Φέτφα» που πρέπει να ξεμπλέξει με την Αλ Αχλί για να ανακοινωθεί και να ξεκινήσει προετοιμασία με τους Πειραιώτες.

Από 1η Ιουλίου στο Ζέεφελντ Φετφατζίδης και Λάζαρος

Για την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την πειραϊκή ΠΑΕ. Είναι δεδομένο όμως πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι υπογραφές έχουν πέσει και ο «Φέτφα» γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

Και για τον ίδιο είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση πριν πέντε χρόνια. Είναι μεγάλο το κίνητρο που έχει ο 27χρονος άσος και θέλει να δικαιώσει όλους όσοι τον πίστεψαν και τον φέρνουν πίσω. Το γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Ολυμπιακό.

Είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα και αυτό αναμένεται να λυθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Φετφατζίδης όπως σας έχει γράψει το fosonline.gr έχει κάνει προσφυγή κατά της Αλ Αχλί, η οποία του οφείλει χρήματα. Πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα και στη συνέχεια να ανακοινωθεί. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα τον αφήσει ελεύθερο από το τέλος Ιουνίου και μετά.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φετφατζίδης δεν θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά την 1η Ιουλίου αφού θα έχει τελειώσει και τυπικά με την Αλ Αχλί. Όπως είναι γνωστό το ίδιο ισχύει και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής μέχρι το τέλος του μήνα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και στη συνέχεια ανήκει στον Ολυμπιακό.

Αμφότεροι μάλιστα δεν μπορούν ούτε στο Ρέντη να δώσουν το παρών μέχρι το τέλος Ιουνίου. Φετφατζίδης και Χριστοδουλόπουλος δεν σημαίνει πως επειδή δεν θα είναι στο Ζέεφελντ και στην «πρώτη» θα συνεχίσουν τις διακοπές τους. Θα προμηθευτούν από το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς προγράμματα τα οποία και θα ακολουθούν για να είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας όταν μπουν στην προετοιμασία.