Επιστροφή και προσφυγή ο Φετφατζίδης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ στη Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για προσφυγή του ποδοσφαιριστή κατά της Αλ Αχλί με την οποία έχει συμβόλαιο.

Επιστροφή και προσφυγή ο Φετφατζίδης

Πέντε χρόνια μετά την πώληση του στη Τζένοα ο Γιάννης Φετφατζίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Για τον ίδιο αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού έχει να δώσει πολλά στην ομάδα που τον ανέδειξε. Και στον Πειραιά υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές του "Φέτφα" και θεωρούν ότι θα έρθει πολύ πιο ώριμος στο μεγάλο Λιμάνι.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη. Ο 27χρονος άσος τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί αυτή είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Η επίσημη ανακοίνωση από τους "ερυθρόλευκους" αναμένεται να βγει ανά πάσα στιγμή.

Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια ζητήματα με την Αλ Αχλί. Ο Φετφατζίδης έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Του οφείλονται, ωστόσο κάποια χρήματα από τους Σαουδάραβες και αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θέλει να γυρίσει εκεί.

Στη Σαουδική Αραβία εδώ και αρκετό καιρό έγραφαν ότι ο παίκτης δεν θα πάει στην ΑΕΚ, αλλά στον Ολυμπιακό και προφανώς η πληροφόρηση τους ήταν πολύ καλή κάτι που αποδείχτηκε και στην πράξη. Τώρα τονίζουν πως ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Αλ Αχλί προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα του και την ελευθερία του.

Αυτό κάνει λίγο θολό το τοπίο όσον αφορά στο πότε θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό. Αν η υπόθεση τραβήξει και πάει στη FIFA όπως υποστηρίζουν οι Σαουδάραβες ίσως και να καθυστερήσει λίγο η επίσημη ανακοίνωση. Αυτά αναφέρουν πληροφορίες και ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία. Το θέμα, όμως, είναι πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αναδείχτηκε και μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μένει να δούμε φυσικά αν οι Σαουδάραβες έχουν δίκιο στα όσα υποστηρίζουν, αφού επιμένουν πως είναι "αγκάθι" το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με την Αλ Αχλί.