Προς Γκεζτέπε ή Μπεσίκτας ο Κέβιν Μπουά

Ο Κέβιν Μπουά που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό την άνοιξη για τα άκρα της επίθεσης, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκεζτέπε ή την Μπεσίκτας.

Προς Γκεζτέπε ή Μπεσίκτας ο Κέβιν Μπουά

Τον περασμένο Απρίλιο το όνομα του Κέβιν Μπουά φιγούραρε στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Η απόφασή του να μείνει ελεύθερος από την Βασιλεία για να αναζητήσει ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για την επόμενη διετία-τριετία, είχε ως αποτέλεσμα το όνομά του να φτάσει μέχρι τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Ωστόσο, τον Απρίλιο ήταν πολύ δύσκολο ο Ολυμπιακός να αποφάσιζε για τον «αντι-Ποντένσε». Ο Μπουά ήθελε να μετακομίσει στον Πειραιά, αλλά τα πράγματα τελικά δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσε, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν άλλες λύσεις για εξτρέμ.

Εδώ και δύο μήνες (και βάλε…) ο Μπουά κυκλοφορεί ελεύθερος και φαίνεται πώς είναι κοντά στο να υπογράψει τελικά το νέο του συμβόλαιο. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Τουρκία, καθώς η Γκεζτέπε φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο και η Μπεσίκτας να είναι το αουτσάιντερ. Τα επόμενα 24ωρα λοιπόν, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά. ο Ελβετός εξτρέμ θα κλείσει σε τουρκικό σύλλογο…