Ολυμπιακός: Η πρώτη ατάκα του Εμβιλά, αύριο τα ιατρικά τεστ (vid, pics)

Ο σπουδαίος Γιαν Εμβιλά βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αύριο θα περάσει ιατρικά τεστ ο Γάλλος χαφ.

Ολυμπιακός: Η πρώτη ατάκα του Εμβιλά, αύριο τα ιατρικά τεστ (vid, pics)

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιαν Εμβιλά πάτησε το πόδι στου στην Αθήνα. Ο Γάλλος άσος ήρθε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του και να γίνει συμπαίκτης με τον Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα ο Εμβιλά για τον Ολυμπιακό (vid)

Ο 30χρονος χαφ που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές των πρωταθλητών Ελλάδας τα τελευταία χρόνια αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τις απολαβές του να αγγίζουν το 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο πολύπειρος χαφ έκανε τα πάντα για να έρθει στον Ολυμπιακό και χάρη στις δικές του προσπάθειες κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο του στη Σεντ Ετιέν. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή έχει παίξει και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μίλησε μαζί του και τον "έψησε" να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Εμβιλά δεν ήθελε να πει πολλά λόγια κατά την άφιξη του στο "Ελ. Βενιζέλος" όντας κουρασμένος από το ταξίδι. «Ευχαριστώ θα τα πούμε αργότερα», τόνισε ο Γάλλος χαφ, που έφυγε από το αεροδρόμιο με προορισμό το ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Ο Εμβιλά θα περάσει ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Εμβιλά…