AEK: Παίρνει τον Λιβάι Γκαρσία

Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρίσκεται η ΑΕΚ.

 AEK: Παίρνει τον Λιβάι Γκαρσία

Μια ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρίσκεται η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Λιβάι Γκαρσία και μένει τώρα να συμφωνήσει και με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η αρχική προσφορά της ΑΕΚ ήταν ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ συν 400.000 ευρώ μπόνους για τον 23χρονο επιθετικό από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ επέστρεψε και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει και συμφωνία.

Ο Γκαρσία είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ παρακολουθεί από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Δεν προχώρησε ωστόσο, λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είχε η τότε η ομάδα του, Ιρόνι Κίριατ Σμόνα, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν και προσπαθούν να τον φέρουν στα Σπάτα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 33 συμμετοχές με την Ισραηλινή ομάδα πετυχαίνοντας 6 γκολ, ενώ έβγαλε και 3 ασίστ στα συνολικά 2.496 λεπτά που έπαιξε.

Όσο για το αγωνιστικό του προφίλ, ο Γκαρσία μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα, αλλά ως δεξιός εξτρέμ, ενώ με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει 24 συμμετοχές και δύο γκολ.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Άλκμααρ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Εξέλσιορ, Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα και την Μπεϊτάρ στην οποία ανήκει από την 1η Ιουλίου του 2019 και μέχρι το καλοκαίρι του 2022.