Τι γίνεται στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού

Ο Ελαμπντελαουί που ακόμα δεν έχει πρόταση και οι Ιγκόρ, Σάλιακας που ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά.

Τι γίνεται στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού

Είναι φανερό πως τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός «τρέχει» για να κλείσει κάποια θέματα που έχει ανοικτά και τα οποία «καίνε» μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Πειραιά. Εκτός από τις θέσεις που φαίνεται πως είναι προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν κι άλλες που ίσως να προκαλέσουν αλλαγές και ντόμινο.

Μία απ’ αυτές είναι του δεξιού μπακ. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θεωρητικά είναι υπό μεταγραφή. Ο Νορβηγός μπακ των «ερυθρόλευκων» αν φέρει πρόταση θα φύγει από την ομάδα του Πειραιά. Από την άλλη, όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για τον Ομάρ.

Με δεδομένο πως πρόταση δεν υπάρχει ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή τον Νορβηγό, τον Ιγκόρ Σίλβα και τον Μανώλη Σάλιακα που επέστρεψε από το δανεισμό του στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Σε περίπτωση που φύγει το καλοκαίρι και δεν έρθει πρόταση για τον Ελαμπντελαουί τότε στην ομάδα θα μείνει ένας εκ των Ιγκόρ, Σάλιακα.

Αν φύγει όμως ο Ομάρ ποιο είναι το σχέδιο; Το πιθανότερο είναι πως οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε μεταγραφή ξένου δεξιού μπακ και πάλι θα ισχύσει το ένας εκ των Ιγκόρ, Σάλιακα με την απόφαση να την παίρνει ο προπονητής. Βέβαια για τη θέση του δεξιού μπακ αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πολύ ρευστά, διότι ο Ελαμπντελαουί δεν έχει πρόταση, όμως η αίσθηση που υπάρχει είναι πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει.