Μπαλτάκος: Tι είπε για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Ξάνθη

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος εκτιμά ότι δικαιώθηκαν οι Θεσσαλονικείς στο θέμα της πολυιδιοκτησίας, λέγοντας ότι η ΕΕΑ παραδέχθηκε λάθος της εγκρίνοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Ξάνθης. 

Μπαλτάκος: Tι είπε για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Ξάνθη

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης o, εκ των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος εκτίμησε ότι η απόφαση της ΕΕΑ να εγκρίνει την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Ξάνθης συνιστά την απόλυτη δικαίωση του «Δικεφάλου του Βορρά» στο θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Ο κ. Μπαλτάκος σημείωσε, παράλληλα, ότι δεν τίθεται κανένας λόγος για «στίγμα» του ονόματος τους, τονίζοντας ότι τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό χτύπησαν με μανία τη νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ, που εν τέλει δικαιώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση της ΕΕΑ να εγκρίνει την αλλαγή στην Ξάνθη: «Είναι μια απόφαση σωστή. Αντιφάσκει η επιτροπή με τον εαυτό της γιατί τον Γενάρη είπε άλλα. Εμείς τι λέγαμε; Δεν γίνεται ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης να έχουν το 94% των μετοχών και να τους ελέγχει ο Καλπατζίδης. Έρχεται τότε η Επιτροπή και λέει το σωστό πηγαίνοντας κόντρα στον εαυτό της. Αποτελεί πλήρης δικαίωση αυτό που έγινε σήμερα. Λύνονται τα χέρια της Επιτροπής Εφέσεων. Φυσικά και θα την προσκομίσουμε. Η υπόθεση αυτή δεν βγαίνει για τον Ολυμπιακό, σας το είχα πει».

Για την κίνηση του ΠΑΟΚ κατά της ΕΕΑ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον επίσημο ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω όμως ότι αν αυτή η υπόθεση είναι του Παναθηναϊκού δεν θα την άφηνε έτσι. Ναι μεν κερδίσαμε τη δίκη αλλά χάθηκε ένα πρωτάθλημα. Οι παίκτες είναι άνθρωποι όχι ρομπότ. Αυτό που κέρδισε ο Ολυμπιακός και έχασε ο ΠΑΟΚ είναι το αγωνιστικό κομμάτι καθώς πέτυχε να πάρει το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε ότι 1/1 ήταν μπροστά ο ΠΑΟΚ. Τα sites του Ολυμπιακού χτύπησαν με μανία τη νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ. Εν τέλει δικαιώθηκε η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ».

Για την κίνηση της Ξάνθης να μην το κυνηγήσει: «Αυτό δεν το ξέρω και δεν έχω ασχοληθεί. Στην τέχνη του πολέμου η καλύτερη μάχη είναι εκείνη που κέρδισες και δεν χρειάζεται να αγωνιστείς. Λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει στο CAS. Πήγε όμως ο ΠΑΟΚ και κέρδισε. Μην ξεχνάμε ότι η νομική υπηρεσία εισηγείται και η διοίκηση αποφασίζει. Η ΕΕΑ με αυτήν την απόφαση σήμερα παραδέχεται ότι έκανε λάθος. Άραγε δεν υπάρχει και στίγμα».