Ο Καμαρά του Ολυμπιακού κορυφαίος της σεζόν στη Γουινέα

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2019-2020 αναδείχτηκε στη χώρα του, τη Γουινέα, ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας ακόμα και τον Κεϊτά της Λίβερπουλ.

Ο Καμαρά του Ολυμπιακού κορυφαίος της σεζόν στη Γουινέα

Με τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν επιβραβεύτηκε στην πατρίδα του, τη Γουινέα, ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού για τις εμφανίσεις του.

Ο 23χρονος μέσος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με τους «ερυθρόλευκους» και μαγνήτισε τα βλέμματα αρκετών μεγάλων συλλόγων που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο διεθνής άσος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών της σεζόν 2019-2020, ενώ, πλέον, σε ψηφοφορία της ιστοσελίδας orangefootball.com, που ασχολείται με το αφρικανικό ποδόσφαιρο, κέρδισε και τις περισσότερες προτιμήσεις για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Γουινέας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα, είναι ότι στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων βρέθηκε ο Ναμπί Κεϊτά, που βοήθησε την Λίβερπουλ να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος στην Αγγλία μετά από 30 χρόνια, ενώ τρίτος στη σχετική λίστα ήταν ο Σεϊντουμπά Σουμάχ της Παρτιζάν!