Έπαιξε ο Κεϊρός σε φιλικό της Πόρτο αλλά... φεύγει!

Ο 21χρονος στόπερ Ντιόγκο Κεϊρός που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε στο φιλικό της Πόρτο με την Τοντέλα, αλλά οι “δράκοι” αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Έπαιξε ο Κεϊρός σε φιλικό της Πόρτο αλλά... φεύγει!

Σε μία εβδομάδα ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα και έως τότε ενδέχεται να έχει αλλαγές το ρόστερ της, κυρίως ως προς τις αποχωρήσεις.

Ο Ντιόγκο Κεϊρός για τον οποίο οι Πορτογάλοι επιβεβαίωναν την Τετάρτη (9/9) ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό, ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού.

Προς στιγμήν προκλήθηκε μία... αναστάτωση, επειδή ο 21χρονος Πορτογάλος στόπερ αγωνίστηκε στο χθεσινοβραδινό φιλικό προετοιμασίας της Πόρτο με την Τοντέλα (έληξε 4-3) για μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα... Δεν σημαίνει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και για αυτό το λόγο ήδη στο Πόρτο έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος σεναρίων που θέλουν τον Ολυμπιακό να “καραδοκεί” σε περίπτωση πώλησης του Σεμέδο, αλλά δεν "παίζει" μόνος του.

Γενικώς στο λιμάνι παρατηρείται μία κινητικότητα στην αγορά για την αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Το αν θα είναι ο “εκλεκτός” ο Κεϊρός ή όχι, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Κι αυτό φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα πωληθεί ο Σεμέδο. Αν δεν πωληθεί ο Πορτογάλος, τότε δεν θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση κανενός στόπερ.