Equipe: Τέλειωσε του Εμβιλά στον Ολυμπιακό (pic)

Η μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα αφού ο μάνατζερ του τα βρήκε με τη Σέντ Ετιέν για τη λύση του συμβολαίου του.

Equipe: Τέλειωσε του Εμβιλά στον Ολυμπιακό (pic)

Όπως γράφει η Equipe o Γιάν Μαβίλα (30), αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα τις επόμενες ώρες για να υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία για τον Εμβιλά

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα ο εκπρόσωπος του παίκτη βρισκόταν στο Σεντ Ετιέν την Τετάρτη για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες της αποδέσμευσης.

Από μια πηγή κοντά στην υπόθεση, γράφει η Equipe, όλα τα μέρη συμφώνησαν και ο πρώην Γάλλος διεθνής αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα, ή ακόμη και την Παρασκευή, για να υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Δείτε την ανάρτηση της Equipe

Ο 30χρονος χαφ τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα. Ένα σινιάλο περιμένει για να μπει στο αεροπλάνο για να κλείσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Είναι δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεντ Ετιέν. Θέλει να φύγει από τους «στεφανουά», αφού όπως έχουμε επισημάνει οι σχέσεις του με τον Κλοντ Πιελ είναι κάκιστες.

Γιατί όμως, δεν έχει μπει ακόμα στο αεροπλάνο ο παίκτης; Η Σεντ Ετιέν είναι αυτή που καθυστερεί ακόμα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιαν Εμβιλά, αλλά στην ουσία δεν μπορεί να πετύχει κάτι παρά μόνο να αργήσει μερικές ημέρες η άφιξη του Γάλλου χαφ στη χώρα μας.

Απ' όλες τις πλευρές εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως αυτή η μεταγραφή δεν μπορεί να χαλάσει. Και στον Ολυμπιακό θέλουν άμεσα τον παίκτη, διότι ξεκινούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και επιθυμούν να έχουν στη διάθεση τους τα βασικά γρανάζια της μηχανής τους. Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει η μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει έρθει ο παίκτης.