Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία για τον Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά στον Πειραιά δεν ανησυχούν ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά.

Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία για τον Εμβιλά

Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει τελειώσει το θέμα του Γιαν Εμβιλά, ενώ είναι πάρα πολύ προχωρημένο μαρτυρά από μόνο του ότι πρόκειται για μία υπόθεση με μεγάλες δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός δίνει μία πραγματική μάχη για τον Γάλλο χαφ και περιμένει να τελειώσει άμεσα αυτή η υπόθεση.

Ο 30χρονος χαφ τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα. Ένα σινιάλο περιμένει για να μπει στο αεροπλάνο για να κλείσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Είναι δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεντ Ετιέν. Θέλει να φύγει από τους «στεφανουά», αφού όπως έχουμε επισημάνει οι σχέσεις του με τον Κλοντ Πιελ είναι κάκιστες.

Γιατί όμως, δεν έχει μπει ακόμα στο αεροπλάνο ο παίκτης; Η Σεντ Ετιέν είναι αυτή που καθυστερεί ακόμα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιαν Εμβιλά, αλλά στην ουσία δεν μπορεί να πετύχει κάτι παρά μόνο να αργήσει μερικές ημέρες η άφιξη του Γάλλου χαφ στη χώρα μας.

Απ' όλες τις πλευρές εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως αυτή η μεταγραφή δεν μπορεί να χαλάσει. Και στον Ολυμπιακό θέλουν άμεσα τον παίκτη, διότι ξεκινούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και επιθυμούν να έχουν στη διάθεση τους τα βασικά γρανάζια της μηχανής τους. Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει η μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει έρθει ο παίκτης.