Ατρόμητος: Ανατροπή με Ενσικουλού στο Περιστέρι!

Με εισήγηση του Νταμίρ Κάναντι, ο Κλαρκ Ενσικουλού προπονείται με τον Ατρόμητο και υπολογίζεται από τον Αυστριακό τεχνικό. 

Ατρόμητος: Ανατροπή με Ενσικουλού στο Περιστέρι!

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει φέρει αέρα… αισιοδοξίας στο Περιστέρι και αυτό φάνηκε στα δύο φιλικά του Ατρόμητου με ΑΕΚ και Ολυμπιακού που μέτρησε ισάριθμες νίκες.

Ο Αυστριακός τεχνικός έχει αλλάξει πολλά. Μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και εκείνη του Κλαρκ Ενσικουλού που από τη… ναφθαλίνη επιστρέφει στο προσκήνιο!

Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας είχε ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται και ως εκ τούτου έψαχνε να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, καθώς έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ωστόσο, ο Κάναντι που τον γνωρίζει άριστα από την πρώτη του θητεία στο Περιστέρι, τις τελευταίες εβδομάδες πίεζε όλο και περισσότερο για την επαναδραστηριοποίησή του, καθώς θεωρεί ότι τα χαρακτηριστικά που διαθέτει (τεχνική, ταχύτητα, ντρίπλα) είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεται αυτή τη στιγμή για αυτό που σχεδιάζει.

Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς, αφού ο Ενσκικουλού έχει ένα υψηλό συμβόλαιο, η διοίκηση άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στις προπονήσεις και υπολογίζεται κανονικά.

Μάλιστα, ο Νταμίρ Κάναντι σκέφτεται πως ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά και σε αυτή του φορ, ειδικότερα σε ματς που η ομάδα των δυτικών προαστίων θα χρειαστεί παίκτη για την αντεπίθεση.