Ολυμπιακός: Θα επανέλθει για Σεμέδο η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα σκοπεύει να επανέλθει για τον Ρούμπεν Σεμέδο και να κάνει νέα και πιο βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

Ολυμπιακός: Θα επανέλθει για Σεμέδο η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα έχει χτυπήσει ήδη μία φορά την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ρούμπεν Σεμέδο και η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική. Για να είμαστε σωστοί ήταν κάτι σαν αρνητική. Ο Ολυμπιακός μετέφερε στους Πορτογάλους ότι θέλει 11 με 12 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Επί της ουσίας με τα χρήματα που ζήτησαν οι Πειραιώτες ήταν σαν να έβαζαν απαγορευτικό στην Μπενφίκα, η οποία την πρώτη φορά έκανε κρούση να πάρει τον παίκτη με 6 εκατ. ευρώ. Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως έχουμε αναφέρει ξανά ζήτησε να μην πωληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Αυτό είναι το βασικό που έχει ζητήσει ο κόουτς για τον Σεμέδο, αλλά από την άλλη ξέρει πολύ καλά ότι αν έρθει μία μεγάλη πρόταση δεν θα μπορέσει ο σύλλογος να πει «όχι». Και η Μπενφίκα φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω για τον 27χρονο στόπερ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ζέσους και τον θέλει στο ρόστερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όλες οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες συγκλίνουν στο ότι η Μπενφίκα είναι έτοιμη να επανέλθει για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Οι «αετοί», αφού κλείσουν κάποιες άλλες μεταγραφικές υποθέσεις σκοπεύουν να ασχοληθούν ξανά με τον στόπερ του Ολυμπιακού. Μάλιστα λέγεται στην Πορτογαλία ότι θα γίνει νέα και πιο βελτιωμένη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή και στο τραπέζι θα πέσουν κι άλλα ανταλλάγματα. Γι' αυτό και αρκετοί παίκτες που έχουν σχέση με την Μπενφίκα εμφανίζονται ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού.