ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος δεν ήταν απλώς ένας δημοσιογράφος»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Χρίστου Χαραλαμπόπουλου.

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος δεν ήταν απλώς ένας δημοσιογράφος»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ

«Όλος ο οργανισμός της ΑΕΛ είναι συγκλονισμένος από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου – συγγραφέα Χρίστου Χαραλαμπόπουλου.

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος δεν ήταν απλώς ένα δημοσιογράφος, που έγραψε κάποια βιβλία, αλλά μία προσωπικότητα – σύμβολο με ξεκάθαρες δημοσιογραφικές και προσωπικές γραμμές σε όλη τη ζωή του.

ΠΣΑΤ: Ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου

Παρά τα προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπισε στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, ήταν ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος με λογικές απόψεις και επιχειρηματολογία, που απολαύσαμε όλοι όσοι τον διαβάζαμε και τον ακούγαμε, σε όποιο μέσο μαζικής ενημέρωσης κι αν εργάστηκε.

Ο Κ. Αλέξης Κούγιας είχε την τύχη να τον γνωρίσει προσωπικά και ως δικηγόρος του, συνεργάστηκε μαζί του, όχι μόνο για τα προσωπικά του θέματα, αλλά και για την εξέλιξη επαγγελματικών προβλημάτων της δημοσιογραφίας, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του.

Πέθανε ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Όλοι ευχόμαστε στο παιδί του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και ελπίζουμε ότι αυτά τα πολύ λίγα λόγια για την προσωπικότητα αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου, που έφυγε τόσο νωρίς, να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει με κουράγιο αυτή τη μεγάλη απώλεια του σημαντικότερου στηρίγματος της ζωής του».