ΠΣΑΤ: Ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε π ΠΣΑΤ συλλυπείται για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Χρίστου Χαραλαμπόπουλου

ΠΣΑΤ: Ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρεται: «Η δημοσιογραφία και ο ΠΣΑΤ θρηνούν για την απώλεια του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ενός εξαιρετικού συναδέλφου και διαπρεπούς (και) αθλητικού δημοσιογράφου, ο οποίος χρόνια τώρα έδινε, με αξιοπρέπεια, τη μάχη του με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Χρίστος αν και δεν έκανε το ξεκίνημά του στην αθλητική δημοσιογραφία ακολούθησε μια πολυεπίπεδη και αξιοθαύμαστη καριέρα. Η γραφίδα του και οι αναλύσεις του στα αθλητικά πράγματα αποτελούσαν τα τελευταία χρόνια σημείο αναφοράς.

Ο Χρίστος γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Δημοσιογραφία και Θεολογία και εξελίχτηκε σε μια σημαντική προσωπικότητα του χώρου. Εργάστηκε σε αρκετές εφημερίδες και περιοδικά, στο ΑΠΕ και στην ΕΡΤ, ενώ διετέλεσε ανταποκριτής στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Μετείχε στην ιδρυτική ομάδα του ΣΠΟΡ FM 94,6, δίδασκε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Επίσης είχε πλούσιο συγγραφικό έργο.

Ο ΠΣΑΤ του οποίου ήταν πάρεδρο μέλος, εκφράζει την οδύνη του στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».