Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» μία θέση στην ενδεκάδα ο Μπρούνο

Ο Μπρούνο ήταν το κέρδος του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το βασικό ήταν πως έδειξε στον Πέδρο Μαρτίνς πως μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του δεξιού μπακ.

Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» μία θέση στην ενδεκάδα ο Μπρούνο

Από το φιλικό με τον Ατρόμητο δεν θα έχει να θυμάται κανείς και πολλά πράγματα. Για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν χρήσιμο αυτό το τεστ ειδικά ενόψει του τελικού του ερχόμενου Σαββάτου. Είχε την ευκαιρία να δει τι δεν λειτούργησε σωστά και να ξέρει πού θα δουλέψει.

Πάντως εάν πρέπει να βρούμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι τότε θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρόσωπο του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ως δεξί μπακ και σε αυτή τη θέση έπαιξε για κάτι περισσότερο από μία ώρα. Στη συνέχεια ο Μπρούνο έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μετά την είσοδο του Κάιπερς μετατοπίστηκε στο δεξί.

Ο Μπρούνο, λοιπόν, έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις και σε όλες τα πήγε πολύ καλά. Το βασικότερο για τον Μαρτίνς είναι πως ο Βραζιλιάνος λειτούργησε καλά παίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτό είναι το βασικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού, διότι φαίνεται πως «κλείδωσε» τη θέση του δεξιού μπακ για τον τελικό ο 26χρονος άσος.

Με σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα του και χωρίς να δεχτεί ιδιαίτερη απειλή από την πλευρά του και βασικά ανεβαίνοντας πολύ σωστά τις περισσότερες φορές, ο Μπρούνο έκανε τη δουλειά που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Είχε γρήγορες επιστροφές όταν βγήκε στην επίθεση και δεν άφησε ποτέ τα νώτα του.

Ο Βραζιλιάνος λειτούργησε πολύ καλά και ως εξτρέμ τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες και προκάλεσε ρήγματα στην καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου. Και σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε κάποια πράγματα για τον Μπρούνο.

Πέρσι το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος ήταν για δανεισμό, αλλά έμεινε στον Ολυμπιακό έπειτα από απαίτηση του Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί να μην πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Πορτογάλος κόουτς τον έχει σε εκτίμηση, διότι θεωρεί πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις σε πολλές θέσεις. Από τη στιγμή που άρχισε να παίρνει παιχνίδια κέρδιζε και θέση στην ενδεκάδα, αλλά ο τραυματισμός σε εκείνο το ματς στο Βόλο λίγο πριν τα Χριστούγεννα τον πήγε πίσω.