Ολυμπιακός: Τι περιμένουμε να δούμε στο φιλικό με τον Ατρόμητο (20:00)

Ο Ολυμπιακός στις 20:00 αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Περιστέρι. Σε ποιους θα δώσει ευκαιρίες ο Πέδρο Μαρτίνς και ποιοι είναι εκτός.

Ολυμπιακός: Τι περιμένουμε να δούμε στο φιλικό με τον Ατρόμητο (20:00)

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά στις 20:00 από το NS1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το βράδυ θα δώσει ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλους συλλόγους και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπαιξαν καθόλου.

Δηλαδή ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τον Φοντέ Καμαρά, τον Ιωάννη Κωστή και τον Νεμάνια Νίκολιτς. Επίσης θα αγωνιστεί και ο Ούγκο Κάιπερς, αλλά και ο Γιασίν Μεριά. Πολύ σημαντικό είναι πως στο φιλικό με τους "κυανόλευκους" θα παίξει για πρώτη φορά και ο Ραφίνια, ενώ λίγο χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Χολέμπας.

Κατά τα άλλα βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα είναι ο Τζολάκης, ο οποίος ετοιμάζεται μάλιστα και για τον τελικό με την ΑΕΚ. Αυτός θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας των Πειραιωτών, αφού ο Αλέν δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Επίσης στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που θα ξεκινήσει στις 20:00 θα παίξει ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Μεριά, ο οποίος προπονείται κανονικά στον Ρέντη όλες αυτές τις ημέρες. Αντίθετα ο Ανδρούτσος είναι εκτός αποστολής λόγω σφιξίματος στον τετρακέφαλο.