Γιατί δεν ανακοίνωσε τον Πέπε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε την Παρασκευή τη μεταγραφή του Πέπε αν και τα πάντα έχουν τελειώσει με τον Πορτογάλο χαφ.

Γιατί δεν ανακοίνωσε τον Πέπε ο Ολυμπιακός

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη ο Πέπε για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος χαφ την Παρασκευή (4/9) πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η μεταγραφή του, ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή όπως αναμενόταν. Δεν υπάρχει, ωστόσο, κανένας λόγος ανησυχίας για τον Πέπε. Είναι μία μεταγραφή τελειωμένη απ' όλες τις πλευρές με τον 23χρονο χαφ να έχει ήδη βάλει την υπογραφή του.

Η ανακοίνωση, ωστόσο, δεν έχει έρθει, διότι δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Από την αρχή ήταν μία μεταγραφή που έπρεπε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια. Εμπλέκονται η Γκιμαράες, η Μπενφίκα και τώρα που τελειώνει η μεταγραφή εμπλέκεται και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, η οποία πρέπει να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα. Από τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση γίνεται κατανοητό πόσο δύσκολη υπόθεση ήταν.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί ένα χαρτί και μία υπογραφή για να ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεταγραφή. Το Σάββατο (5/9) αναμένεται να έχει τελειώσει και αυτό το θέμα με τον Ολυμπιακό να προχωράει και στην ανακοίνωση του Πέπε. Έτσι κι αλλιώς ο παίκτης δεν θα έπαιζε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα χρειαστεί μερικές ημέρες να κάνει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μπει σε φουλ ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πέπε, πάντως στις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα έχει μείνει ικανοποιημένος με όλα όσα έχει δει αν και είχε αρκετή κούραση και τρέξιμο.