Ολυμπιακός: Προς δανεισμό στην Παρτιζάν ο Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Παρτιζάν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ολυμπιακός: Προς δανεισμό στην Παρτιζάν ο Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός και μάλιστα είχε πληρώσει κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παρτιζάν. Ο νεαρός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, παρά μόνο στο κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ σε αυτό το πρότζεκτ και θεωρούν πως είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Σερβίας. Δόθηκε δανεικός στην ΑΕΛ και μάλιστα ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο δεν θέλει να μείνει στη Λάρισα.

Θα επιθυμούσε να φύγει και να πάει σε κάποιον άλλον σύλλογο να αγωνιστεί. Μάλιστα δεν το κρύβει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Παρτιζάν, στην ομάδα με τη φανέλα της οποίας έχει κάνει γεμάτες σεζόν. Από την πλευρά του το σερβικό κλαμπ θα ήθελε πίσω τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, στον οποίο πόνταρε πολύ και θεωρεί πως είναι ένας παίκτης που θα παίξει αρκετά αν γυρίσει στο Βελιγράδι.

Πράγματι, λοιπόν, έχει τεθεί ξανά θέμα δανεισμού του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στην Παρτιζάν. Και ο παίκτης θέλει και η σερβική ομάδα θέλει και στον Ολυμπιακό ξέρουν πως εκεί θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Είναι σημαντικό για τον παίκτη να πάρει παιχνίδια και πλέον εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στο Βελιγράδι.