Βαλπουενά για Εμβιλά: «Θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά για τις συζητήσεις Ολυμπιακού και Γιαν Εμβιλά.

Βαλπουενά για Εμβιλά: «Θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός θέλει να καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε στον άξονα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Πέπε είναι στην Αθήνα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» ενώ το θέμα του Γιαν Εμβιλά είναι κάτι… παραπάνω από προχωρημένο. Μάλιστα οι Πειραιώτες έχουν ρίξει στο τραπέζι το πιο βαρύ χαρτί. Τον Ματιέ Βαλμπουενά.

«Ναι, ο Ολυμπιακός θέλει τον Εμβιλά. Και ο Εμβιλά θέλει να έρθει. Περιμένουμε τη συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν» είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Γαλλία την Πέμπτη (1/9). Μετά τον Ραφίνια, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει στο λιμάνι και σε έναν από τους καλύτερους κεντρικούς χαφ του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Εμβιλά έχει πολλές συμμετοχές με την εθνική της χώρας του. Έχει φορέσει τα «νερατζούρι» της Ίντερ ενώ είχε σημαντικό πέρασμα από τα γήπεδα της Premier League. Η αξία του και η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητες.

Ο Γιαν Εμβιλά όπως φαίνεται όχι μόνο συζητά με τους Πειραιώτες αλλά θέλει να παίξει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ίσως ο Ματιέ να έχει φροντίσει για να χτιστεί η «σχέση». Άλλωστε ο Εμβιλά θέλει πολύ να ξαναπαίξει στο Champions League αλλά και δίπλα-δίπλα με τον Βαλμπουενά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας