Πίσω στη… Nova ο ΠΑΟΚ!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με το συνδρομητικό κανάλι για 1+1 χρόνια

Πίσω στη… Nova ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ είχε πρωτοστατήσει στην ιδέα της απεμπλοκής από τη σύμβαση με κάποιον τηλεοπτικό πάροχο και είχε προχωρήσει στη δημιουργία δικού του καναλιού, του PAOK TV, για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του.

Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ένα χρόνο μετά άλλαξαν πορεία και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με τη Nova!

Η «διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε με το συνδρομητικό κανάλι μετά από διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών και θα υπογράψουν συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενημερωθεί για τη διάθεση της Nova να υπάρξει νέος κύκλος επαφών και από τη στιγμή που έκρινε ικανοποιητική την προσφορά της, έδωσε το «πράσινο» φως για την επίτευξη της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 7 εκατομμύρια ευρώ και θα μπορεί να πάρει άλλο ένα υπό τη μορφή μπόνους.

Επίσης στους όρους της συμφωνίας περιλαμβάνεται και ο όρος, η Nova θα μεταδώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League στην Τούμπα.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα διαρρέουν ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ για τα δικαιώματα του συγκεκριμένου ματς.


Η επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών δεν σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν «τρέχουν» παράλληλα το σχεδιασμό τους για το PAOK TV προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν το πλάνο του Παναθηναϊκού έχοντας το διαδικτυακό τους κανάλι στη Nova με κάποιο επιπλέον αντίτιμο.