Το πλάνο για τους δύο μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό τελειώνουν και τυπικά με τον Πέπε, αλλά από την άλλη «καίγονται» για τον αριστερό μπακ που θα καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Τσιμίκα.

Το πλάνο για τους δύο μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός

Εάν ρωτούσε κανείς τον Πέδρο Μαρτίνς σε ποια θέση θα ήθελε να είναι η επόμενη μεταγραφή του τότε δεδομένα η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος προπονητής από εκεί που είχε σχεδόν σίγουρο τον Τράουκο είδε ξαφνικά να του ανατρέπονται όλα τα σχέδια που είχε στο κεφάλι του.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να βρει ένα αριστερό μπακ που θα του κάνει τη δουλειά και θα καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα. Είναι κομβικό για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι μπακ άλλωστε έπαιζαν πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Πρόσφατα ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως θα αποκτηθούν ακόμη δύο μπακ, αλλά αυτό που τον καίει είναι γι' αριστερά. Ο Χολέμπας ακόμη θέλει το χρόνο του για να μπει να παίξει και να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα της άμυνας του θέλει τον Χοσέ ως εναλλακτική λύση. Μπροστά του θα είναι ένας μπακ που θα παίζει βασικός και ο οποίος θα είναι σε μία καλή ηλικία μέχρι 28-29 ετών και θα έχει εμπειρία να σταθεί στην ενδεκάδα.

Για τη δεξιά πλευρά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι καλυμμένος με τον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα είναι το πρώτο βιολί στη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού. Σε αυτόν θα δώσει τη φανέλα βασικού, αλλά δεν έχει τελειώσει την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Θέλει ένα ακόμη δεξί μπακ, αλλά νεαρό σε ηλικία. Έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι πιτσιρικάς, θα έχει περιθώρια εξέλιξης και θα μπορεί να πάρει πράγματα από τον Ραφίνια ειδικά τον πρώτο χρόνο για να πάρει περισσότερα ματς την επόμενη σεζόν. Έτσι κινείται ο Ολυμπιακός για τους δύο ακραίους του μπακ.