Τα πρώτα λόγια του Πέπε για «τον πολύ μεγάλο σύλλογο, τον Ολυμπιακό» (pics)

Ο Πέπε ήρθε για τον Ολυμπιακό, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του επί Ελληνικού εδάφους και έδωσε... ραντεβού.

Τα πρώτα λόγια του Πέπε για «τον πολύ μεγάλο σύλλογο, τον Ολυμπιακό» (pics)

Λιγομίλητος επί ελληνικού εδάφους, ο Πέπε έφτασε για λογαριασμό του Ολυμπιακού και για να τακτοποιήσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπογράφω σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο. Θα σας δω αύριο, καλό βράδυ», είπε αμέσως μετά την άφιξή του και φυσικά το ραντεβού αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Προφανώς και θα μπορεί να πει πολύ περισσότερα αφού υπογράψει το τετραετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ήρθε ο Πέπε

Ο Πέδρο Ροντρίγκες, γνωστός ως Πέπε είναι αυτός που θα καλύψει στον Ολυμπιακό το κενό που άφησε ο Γκιγιέρμε μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Σαντ. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Γκιμαράες και την Μπενφίκα και ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο αεροπλάνο και βρίσκεται πλέον στη χώρα μας

Μαζί του είναι και ο μάνατζερ του, Ουλίσες Σάντος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και των Σεμέδο, Καφού. Ο Πέπε, που τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς, απόψε θα καταλύσει σε ξενοδοχείο και θα ξεκουραστεί, διότι αύριο τον περιμένει μία δύσκολη ημέρα.

Το πρωί θα περάσει εργομετρικά και ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα πάει στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το τετραετές του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει ο παίκτης να είναι άμεσα στον Ρέντη για να ξεκινήσει δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες του.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας