Ολυμπιακός: Ήρθε στην Αθήνα ο Πέπε (vid)

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Πέπε για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ήρθε στην Αθήνα ο Πέπε (vid)

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Πέδρο Ροντρίγκες. Ο Πέπε, όπως τον γνωρίζει ο κόσμος, είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκιγιέρμε μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Σαντ.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Γκιμαράες και την Μπενφίκα και ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο αεροπλάνο και βρίσκεται πλέον στη χώρα μας προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Ο 23χρονος Πορτογάλος ήρθε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, Ουλίσες Σάντος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και των Σεμέδο, Καφού. Ο Πέπε,που τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς, απόψε θα καταλύσει σε ξενοδοχείο και θα ξεκουραστεί, διότι αύριο τον περιμένει μία δύσκολη ημέρα.

Το πρωί θα περάσει εργομετρικά και ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα πάει στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το τετραετές του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει ο παίκτης να είναι άμεσα στον Ρέντη για να ξεκινήσει δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπογράφω σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο. Θα σας δω αύριο καλό βράδυ», οι πρώτες δηλώσεις του.