Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Αρκετοί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από την προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα να ξεκινάει προετοιμασία με εμπόδια για το παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπενφίκα. Συγκεκριμένα, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης απουσίαζαν οι εννιά διεθνείς και ο Μάτος, ο οποίος είχε πάρει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε ο πατέρας του.

Ειδικά άδεια έχει πάρει και ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος θέλει να παρευρεθεί στον γάμο του αδερφού του και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη για να προλάβει την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00. Όσον αφορά στον Μάτος αναμένεται να γυρίσει την Παρασκευή στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο προπονήσεις, υψηλή ένταση, πολύ ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα της Τρίτης (01.09) ήταν γεμάτο δουλειά για τους παίκτες του Δικεφάλου. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα, rondo, παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια μίνι δίτερμα. Το απόγευμα οι παίκτες δούλεψαν περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής με παιχνίδι και ασκήσεις.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Πασχαλάκης, Λημνιός, Γιαννούλης, Τζόλης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Μιχάι και Ίνγκασον, όπως και οι Μπίσεσβαρ και Μάτος που έχουν ειδική άδεια και βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Την Τετάρτη (02.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».