Βόλος: Κι άλλος Ισπανός προπονητής – Συμφωνία με Άνχελ Λόπεθ

Ο Άνχελ Λόπεθ θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Βόλου. Ξανά Ισπανός προπονητής στους Θεσσαλούς.

Βόλος: Κι άλλος Ισπανός προπονητής – Συμφωνία με Άνχελ Λόπεθ

Με Ισπανό προπονητή θα πορευτεί και πάλι ο Βόλος.

Ο 37χρονος Άνχελ Λόπεθ, έχει συμφωνήσει με τη Βολιώτικη ΠΑΕ και απομένει το τυπικό της υπόθεσης. Να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο Λόπεθ έχει περάσει από Ουέλβα, Ισημερινή Γουινέα και Ντελφίν (Εκουαδόρ). Ο Βόλος την τελευταία τριετία πορεύτηκε με τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος πήρε την ομάδα από τη Γ' Εθνική και την ανέβασε στη Super League αλλά πέρσι στα μέσα της σεζόν αποχώρησε λόγω του προβλήματος υγείας.

Αρχές του έτους, ανέλαβε ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ο οποίος όμως δεν παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα να πηγαίνει στα πλέι άουτ με τον Στέφανο Ξηρόφωτο.

Ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε το καλοκαίρι αλλά πριν καλά-καλά μπει το Φθινόπωρο αποχώρησε και έτσι ο Βόλος θα πάει και πάλι σε χέρια Ισπανικά.

Παίρνει και Νίκο Μαρτίνες!

Ο Αργεντινός Νίκο Μαρτίνες βρίσκεται μια ανάσα από τον Βόλο. Μένει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης και θα υπογράψει, λογικά, στους Θεσσαλούς.

O 32χρονος έχει παίξει στον Παναιτωλικό, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιξε ποτέ στους πρωταθλητές ενώ έχει συμμετοχές και στο Κυπριακό πρωτάθλημα (Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού).