Στηρίζει Ερέρα ο Βαλβέρδε, δίνει παίκτες σε Αρη

Η τηλεφωνική συνομιλία του Πάκο Ερέρα με τον προπονητής της Μπαρτσελόνα και η συζήτηση για παίκτες από τη Βαρκελώνη

 

Στηρίζει Ερέρα ο Βαλβέρδε, δίνει παίκτες σε Αρη

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ενέστο Βαλβερδε τηλεφώνησε στον Πάκο Ερέρα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνεργασία του με τον Άρη και του μίλησε γενικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφερόμενος σε όσα πρέπει να προσέξει και ποια να αποφεύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαλβέρδε χαρακτήρισε καλή επιλογή τον Άρη, για τον οποίο τόνισε ότι διαθέτει πολύ κόσμο και καυτή έδρα, καθώς και δίψα για διάκριση. Η συζήτηση τράφηκε και σε μεταγραφικά θέματα και συγκεκριμένα σε ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελονα Β', οι οποίοι θα μπορούσαν να παραχωρηθούν στον Άρη. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε φέρεται να του είπε ότι τις επόμενες μέρες θα του μιλήσει για κάποιους ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα μπορούσε να επιλέξει δύο ή τρεις.

Ο Ερέρα έχει σηκώσει μανίκια και ετοιμάζεται να κάνει τις πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Άρη. Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον 64χρονο πολύπειρο Ισπανό προπονητή έγινε μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, στην Αθήνα. Ο Πάκο Ερέρα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Ερέρα γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1953 στη Βαρκελώνη. Έχει δουλέψει σε ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο, όπως, η Θέλτα, η Λας Πάλμας, η Σαραγόσα, η Βαγιαδολίδ, η Νουμάνθια και η Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ για μια διετία (2004-2006) ήταν άμεσος συνεργάτης του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ.

Άμεσος συνεργάτης του Πάκο Ερέρα, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση, θα είναι ο Τέλμο ντε Αντρές.