Στην Καλλιθέα το φιλικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναζητούσε εναγωνίως γήπεδο για να φιλοξενήσει το τεστ της ομάδας με τον «Δικέφαλο» λόγω των έργων συντήρησης στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.

Στην Καλλιθέα το φιλικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ.

Το ματς αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά εξαιτίας του προβλήματος με τον χλοοτάπητα του γηπέδου και το «λουκέτο» της εγκατάστασης για την επιδιόρθωση του αγωνιστικού χώρου, έπρεπε να αλλάξει χώρο διεξαγωγής.

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού εξέτασαν τις εναλλακτικές που υπήρχαν με τα γήπεδα της Καλλιθέας και της Ριζούπολης να είναι εξ αρχής οι δύο βασικές επιλογές.

Η τελική απόφαση που ελήφθη ήταν να διεξαχθεί το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Έγιναν μάλιστα κάποιες σκέψεις για να επιστρέψει η ομάδα στο γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά ο χρόνος για να ετοιμαστεί, ώστε να φιλοξενήσει αγώνα έστω και φιλικό ομάδων της Super League ήταν ελάχιστος.

Έτσι αποφασίστηκε οι «πράσινοι» να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της Καλλιθέας, ώστε να δώσουν το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όσο για το ματς της πρεμιέρας, η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος έδωσε περισσότερο χρόνο στον Παναθηναϊκό να αναζητήσει έδρα, εφόσον μάλιστα η κλήρωση… υποδείξει να αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος.