«Ερυθρόλευκος» με υπογραφή ο «Φέτφα»

Τριετές το συμβόλαιό που υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

«Ερυθρόλευκος» με υπογραφή ο «Φέτφα»

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και πάλι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και χθες μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι ετήσιες αποδοχές του θα κυμαίνονται κοντά στις 500.000 ευρώ, συν τα όποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Την εφετινή σεζόν, ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Αχλί, ενώ συνολικά την τριετία που αγωνίστηκε με την ομάδα των ΗΑΕ πέτυχε 21 τέρματα και έδωσε 29 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 100 παιχνίδια.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια ζητήματα με την Αλ Αχλί. Ο Φετφατζίδης έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Του οφείλονται, ωστόσο κάποια χρήματα από τους Σαουδάραβες και αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θέλει να γυρίσει εκεί.

Στη Σαουδική Αραβία εδώ και αρκετό καιρό έγραφαν ότι ο παίκτης δεν θα πάει στην ΑΕΚ, αλλά στον Ολυμπιακό και προφανώς η πληροφόρηση τους ήταν πολύ καλή κάτι που αποδείχτηκε και στην πράξη. Τώρα τονίζουν πως ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Αλ Αχλί προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα του και την ελευθερία του.

Αυτό κάνει λίγο θολό το τοπίο όσον αφορά στο πότε θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό. Αν η υπόθεση τραβήξει και πάει στη FIFA όπως υποστηρίζουν οι Σαουδάραβες ίσως και να καθυστερήσει λίγο η επίσημη ανακοίνωση. Αυτά αναφέρουν πληροφορίες και ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία. Το θέμα, όμως, είναι πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αναδείχτηκε και μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη.