«Δεν αντέχω να χάνω ούτε πάσα» - Γι' αυτό τον θέλει ο Ολυμπιακός

Η εξήγηση και τέσσερα βίντεο που δείχνουν γιατί οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν γη και ύδωρ στο... κομπιούτερ Σανίν Πρίσιτς.

«Δεν αντέχω να χάνω ούτε πάσα» - Γι' αυτό τον θέλει ο Ολυμπιακός

Με την περίπτωση του Σανίν Πρίσιτς καταπιάνεται σήμερα το ΦΩΣ, το οποίο εξηγεί μέσα από τα λόγια του Βόσνιου χαφ γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να τον φέρει στο λιμάνι. Άκρως ενδεικτική του τι σημαίνει Πρίσιτς είναι μια σπέσιαλ συνέντευξη για ποδόσφαιρο στην οποία μιλά ο ίδιος για τον εαυτό του.

Σε αυτή λέει μεταξύ άλλων: «Ζω για τη μπάλα και δεν αντέχω να χάνω ούτε μια πάσα». Ο Βόσνιος που χαρακτηρίζεται ως «κομπιούτερ» προσθέτει: «Ακόμη και αν κάνω μια λάθος μπαλιά, δεν κοιμάμαι το βράδυ. Βλέπω βίντεο με τους αντιπάλους, δεν αφήνω τίποτε στην τύχη».

Ο Πρίσιτς ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα, καθώς είχε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους “ερυθρόλευκους”, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κυκλοφόρησαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες μίλησε και με τον Πέδρο Μαρτίνς και έφυγε από τη χώρα μας.

Πρόκειται φυσικά για μια περίπτωση που έχει τις δυσκολίες της καθώς ο Πρίσιτς έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις εκτός από του Ολυμπιακού. Φημολογείται ότι μία προσφορά είναι από αγγλική ομάδα και συγκεκριμένα από την Γουέστ Μπρομ που υποβιβάστηκε στην Championship.

Απλώς η προσφορά των «ερυθρολεύκων» τον έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις παρόλο που έχουν κάνει μπάσιμο κι άλλες ομάδες. Λέγεται ότι του προσφέρεται πολύ καλό κλειστό τριετές συμβόλαιο που δεν είναι εύκολο να το βρει από κάπου αλλού.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν όλα είναι ανοικτά και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πρίσιτς σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική του Ολυμπιακού παρόλο που το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γενικότερα αποκρουστικό συγκριτικά με την Primera Division ή ακόμη-ακόμη και την Championship.

Ο Βόσνιος χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεν, θέλει άμεσα να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε μερικά από όσα κάνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους: