Ο Αστέρας Τρίπολης 2-0 σε φιλικό τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού σε φιλικό αγώνα στο Αγρίνιο

Ο Αστέρας Τρίπολης 2-0 σε φιλικό τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε ένα ματς όπου η ομάδα της Τρίπολης παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι Αρκάδες έδειξαν πιο «φρέσκοι», ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα κυρίως στην οργάνωση του παιχνιδιού τους.

Επίσης, έγιναν αρκετές εκατέρωθεν αλλαγές, καθώς από το πρώτο ημίχρονο οι προπονητές μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής, ενώ και προφύλαξαν παίκτες που ποντάρουν πολλά πάνω τους, επειδή αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών (Ματσόλα-Μπαράλες).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Σκιαδά, Καρασαλίδη, Κωνσταντόπουλο, Τζανακάκη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Λιάβα αμυντικό χαφ τον Ντάλσιο δίπλα του, τους Αριγίμπι, Ντίαζ στα άκρα και τον Μάζουρεκ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βέργο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Τσιφτσή στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Αντζουλά, Χριστόπουλο, Αλάγκμπε στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ στον άξονα, τους Σίτο, Τζίμα στα «φτερά» και τον Ορόσκο κοντά στο «εννιάρι» Κρέσπι.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε καλύτερα, είχε μία καλή στιγμή με τον Μάζουρεκ στο 2', ενώ στο 29' απώλεσε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Αρχικά όταν ο Τζανακάκης αστόχησε εξ' επαφής και στη συνέχεια ο Ντίαζ σημάδεψε το δοκάρι των Αρκάδων.

Αμέσως μετά όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα, όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε αντεπίθεσή τους και ο Κρέσπι στο 31’ μετέτρεψε σε γκολ. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Τζίμας αστόχησε σε τετ α τετ και το ημίχρονο βρήκε τον Αστέρα μπροστά με 1-0.

Στο δεύτερο μισό και λόγω των αλλαγών που είχαν ξεκινήσει από το ημίωρο ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, αλλά οι Αρκάδες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 62' με τον Λουίς Φερνάντεθ, που έγινε αποδέκτης μίας εξαιρετικής μπαλιάς από τον Μουνάφο.

Μέχρι το φινάλε οι Μεντόσα, Τσιγγάρας, Ντουάρτε είχαν από μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, ο Ριέρα σπατάλησε μία μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα και το σκορ παρέμεινε 2-0 υπέρ του.

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλάγκμπε, Χριστόπουλος (34' Καστάνο), Αντζουλάς, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ρετζίς, Σίτο, Ορόσκο, Τζίμας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπαδόπουλος, Κάρδαρης, Αλβαρεζ, Σουάρεθ, Πασαλίδης Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Τιλίκα, Αλί Μπάμπα, Λουίς Φερνάντεθ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας (46’ Κνετ), Σκιαδάς (59’ Μεντίνα), Τζανακάκης (59’ Παρράς), Καρασαλίδης (75’ Σιέστεντ), Κωνσταντόπουλος (38′ Μαλής), Λιάβας (65’ Ταχάρ), Ντάλσιο (65’ Τσιγγάρας), Μάζουρεκ (38’ Άλβαρες), Ντίας (46’ Μεντόσα), Αριγίμπι (59’ Ντουάρτε), Βέργος (59’ Σκόνδρας).