Άρης-ΑΕΛ 1-0: Mε πολλές δοκιμές και σκόρερ τον Μαντσίνι

Με τέρμα του Μαντσίνι (82'), ο Άρης κέρδισε 1-0 την ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης». Πολλές δοκιμές από Ένινγκ και Γρηγορίου

Άρης-ΑΕΛ 1-0: Mε πολλές δοκιμές και σκόρερ τον Μαντσίνι

Την ΑΕΛ στο «Κλ. Βικελίδης» φιλοξένησε ο Άρης την Κυριακή (30/8) σε φιλική αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι ήταν οι νικητές, χάρης σε ωραίο τέρμα του Μαντσίνι στο 82’. Πολλές δοκιμές από τους Μίχαελ Ένινγκ και Μιχάλη Γρηγορίου που θέλησαν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και πιο κινητικοί και απειλητικοί επιθετικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν πιο πολύ τα νώτα τους και πέτυχαν τον στόχο τους. Βρήκαν φάσεις και χώρους δίχως όμως να γίνουν ουσιαστικοί.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό λόγω και των πολλών αλλαγών στις οποίες προέβησαν οι δύο τεχνικοί. Ο Μαντσίνι τιμώρησε τους «βυσσινί» με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Λίγο έλειψε να σημειώσει και δεύτερο γκολ ο Ιταλός, ο οποίος πέτυχε το δύσκολο, αλλά δεν τα κατάφερε με το θεωρητικά πιο εύκολο. Αφού νικήθηκε από τον Μπάγιτς σε τετ-α-τετ.

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ντάτκοβιτς (46’ Δεληζήσης), Ροζ (46΄Μπαγκαλιάνης), Σάκιτς (46΄Μαρμαρίδης), Γκάνεα (46’ Σενγκέργκης), Σάσα (46΄Αντέμ, 83’ Τσαγκαλίδης), Τζέγκο (46’ Μπακούτσης), Μπερτόγλιο (46’ Μαρτίνες), Λόπεθ (46΄Μάνος), Φετφατζίδης (46’Μαντσίνι), Γκάμα (46’΄Χατζηπιρπιρίδης).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Στελιάνος, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Σεσέροβιτς, Αλί Μοχάμεντ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Ντουρμισάι, Τρούγιτς.

Έπαιξαν και οι: Μπάγιτς, Μαινδάνος, Μούζεκ, Ηλιάδης, Γρηγορόπουλος, Χαλάτσης, Σπάρβ, Πίνακας, Παπάζογλου, Πλατέλλας, Βινίσιους