Λαμία - Παναθηναϊκός 1-0: Του ανέδειξε τα προβλήματα (Highlights)

Με γκολ του νεαρού Κωστίκα με πέναλτι στο 85’ η Λαμία κέρδισε τον κακό Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι στο Κορωπί

Λαμία - Παναθηναϊκός 1-0: Του ανέδειξε τα προβλήματα (Highlights)

Πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός που έχασε από τη Λαμία με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» στο Κορωπί.

Το «τριφύλλι» προβλημάτισε με την εικόνα του και μόνο οι νέοι παίκτες, στο δεύτερο μέρος, όπως οι Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας και Εμμανουηλίδης έδειξαν κάποια καλά στοιχεία και βοήθησαν περισσότερο.

Το σίγουρο είναι πως στο πρώτο σοβαρό φιλικό έδειξε πως έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και θα πρέπει να… τρέξει διότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τα επίσημα παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Φθιώτιδας εκμεταλλεύτηκε τα πολλά οργανωτικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, αλλά και την ταχύτητα του Ρόμανιτς, ο οποίος προκάλεσε πάρα πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» έσωσαν την εστία τους δύο φορές διώχνοντας τη μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή με τον Διούδη εξουδετερωμένο!


Εκτός αποστολής ήταν οι Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Ιωαννίδης που έχουν κάποιες ενοχλήσεις και φυσικά ο Χατζηθεοδωρίδης.

Οι φάσεις και το γκολ του αγώνα:


8' Ο Σάντσες έκανε το λάθος και δεν έδιωξε με τον Καραμάνο να γίνεται κάτοχος της μπάλας, έκανε το πλασέ, αλλά ο Βέλεθ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

27'Ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα, ο Καραμάνος πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα αρκετά έξω από την εστία του Διούδη.

36' Ο Ρόμανιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ με τον Διούδη να μπλοκάρει εύκολα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να ξεφύγει από την πίεση της Λαμίας και να δημιουργήσει φάσεις.

46’ Ο Αγιούμπ πίεσε, έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Αντέτζο να βάζει την προβολή και να διώχνει σε κόρνερ.
47’ Μετά το κόρνερ η Λαμία έφυγε στην κόντρα με τον Ρόμανιτς να αποφεύγει τον Διούδη που είχε βγει, αλλά ο Αθανασακόπουλος, που ακολούθησε τη φάση, σταμάτησε τη φάση με τάκλιν.

50' Ωραία επίθεση από τα δεξιά, σέντρα προς τον Βιγιάλμπα και σουτ με τον Διούδη να διώχνει με το πόδι.

78' Ο Σερπέζης και πάλι έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό με τη μπάλα να περνάει σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Επασί.

85’ Ο Τσούκαλος έκανε τακουνάκι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καραγιάννη και ο Κωστίκας δύο λεπτά αργότερα έκανε το 0-1 ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα.

92΄Ο Εμμανουηλίδης πήρε τη μπάλα, την κράτησε στην κατοχή του, έδωσε στον Σαβιέρ ο οποίος έκανε τη σέντρα ο Σαμαράς επανέφερε και ο Εμμανουηλίδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης (63' Χριστογέωργος), Σάντσες (46' Σαμαράς), Βέλεθ (46' Πούγγουρας), Σένκεφελντ (63' Καραγιάννης), Λαζαρίδης (46' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46' Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ (71' Τζαβίδας), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (46' Εμμανουηλίδης), Αθανασακόπουλος (63' Σερπέζης), Καρλίτος (46' Σαβιέρ).


ΛΑΜΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (56' Προβιδάκης), Αντέτζο (80' Ζιούλης), Βύντρα (56' Τζανετόπουλος), Σαραμαντάς, Νιάσε (56' Μπουλούλης), Μπεχαράνο (80' Τρούμπουλος), Βιγιάλμπα (75' Κωστίκας), Ρόμανιτς, Καραμάνος (80' Βλαχομήτρος), Βασιλόγιαννης (80' Τσούκαλος).