Γιάν Εμβιλά: Η άκρως τρελή και δύσκολη περίπτωση που ψάχνει ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Γάλλος Γιάν Ζεράρ Εμβιλά της Σεντ Ετιέν, αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση αλλά απασχολεί τον Ολυμπιακό που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκιγιέρμε.

Γιάν Εμβιλά: Η άκρως τρελή και δύσκολη περίπτωση που ψάχνει ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Πέδρο Φελίπε Φιγκουεϊρέδο Ροντρίγκες ή απλά Πέπε είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση που έμεινε κενή με την αποχώρηση του Γκιγιέρμε.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν ταυτόχρονα και μια εξαιρετική αλλά και δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γιάν Ζεράρ Εμβιλά. Πρόκειται για τον 22 φορές διεθνή Γάλλο αμυντικό μέσο της Σεντ Ετιέν, ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρυσι τους ερυθρόλευκους. Γεννημένος στις 29/06/1990, ο 30χρονος αμυντικός μέσος αναζητά ομάδα και τρόπο να φύγει από τη Σεντ Ετιέν.

Πέπε: Αυτός είναι «μαέστρος» που θέλει ο Ολυμπιακός και αυτά κάνει (vid)

Ελεύθερος δεν είναι, καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2022 κι αυτό από μόνο του καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του. Προσθέστε και το γεγονός ότι σύμφωνα με το «transfemarkt.de», η αξία του ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ αν και στο παρελθόν έχει φτάσει τα 21.000.000 ευρώ. Η αμοιβή του ανέρχεται σε 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού, αν τελικά ο Εμβιλά φύγει από τη Σεντ Ετιέν είναι σίγουρα η Γαλατασαράι. Σε αυτήν έχει προταθεί ο Γάλλος και ο Φατίχ Τερίμ τον θέλει.