Διοικητικό συμβούλιο σε δύο δόσεις στη Super League τη Δευτέρα 31 Αυγούστου

Δύο συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Super League θα γίνουν τη Δευτέρα 31/8 μέσω τηλεδιάσκεψης. Η μία θα αφορά την επικύρωση της νικήτριας του μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης. Πρόκειται για την ομάδα που θα πάρει την εναπομείνασα θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Διοικητικό συμβούλιο σε δύο δόσεις στη Super League τη Δευτέρα 31 Αυγούστου

Διοικητικό συμβούλιο της Super League θα πραγματοποιηθεί σε δύο ξεχωριστές ώρες μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινή (28/8) ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας:

«Τη Δευτέρα 31/8/2020 στις 11:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

Επικύρωση της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ήτοι του νικητή των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη) και ανακήρυξη ομάδας που προβιβάζεται / υποβιβάζεται μεταξύ των εν λόγω δύο ΠΑΕ. Εγγραφή μέλους στον συνεταιρισμό (για την περίπτωση που νικήτρια των αγώνων μπαράζ είναι η ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης).

Επίσης, την ίδια ημέρα, Δευτέρα 31/8/2020 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων πρωταθλήματος Super League

2. Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος Super League

3. Έγκριση Κανονισμού Παρατηρητών

4. Θέματα διοργάνωσης πρωταθλήματος Super League.

5. Θέματα Κυπέλλου Ελλάδας

6. Διάφορα».