Γκιγιέρμε: «Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού...» - Το αντίο του

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα με αποδέκτη τον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε μέσα από τα social media ο Γκιγιέρμε

Γκιγιέρμε: «Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού...» - Το αντίο του

Το δικό του αντίο στους φίλους του Ολυμπιακού είπε μέσα από τα social media ο Γκιγιέρμε που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαντ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως υποστήριξε έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσει στον Πειραιά.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που αποχωρώ πριν από έναν σημαντικό τελικό Κυπέλλου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν δικό μου λάθος λόγω των ημερομηνιών και την παγκόσμια καραντίνα. Αν δεν έφευγα τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε πιθανή προσπάθεια, για μήνες, για να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντάς μου με κάθε τρόπο πόσο με ήθελε να μείνω στον Ολυμπιακό και μου έκανε μία προσφορά εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά ή και τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ωστόσο, είχα ήδη αποφασίσει να κάνω μία αλλαγή στην καριέρα μου.

Ζήτησα από το σύλλογο να δεχτεί την επιθυμία μου να φύγω και να μη συμμετάσχω στον τελικό του Κυπέλλου ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα, την ώρα που η οικονομική προσφορά που έπρεπε να δεχτεί ο Ολυμπιακός δεν ήταν ικανοποιητική.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέδρο Μαρτίνς, το προπονητικό επιτελείο, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Και θέλω να ευχηθώ σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να απολαμβάνει πάντα επιτυχίες και κατορθώματα.

Μία μεγάλη αγκαλιά στους φανταστικούς φιλάθλους και ένα ειλικρινές ευχαριστώ».