Ολυμπιακός: Ήρθε και είναι έτοιμος ο Ραφίνια

Οι πρώτες ημέρες του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Ραφίνια, στον Ρέντη και τι έχει δείξει στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συμπαίκτες του.

Ολυμπιακός: Ήρθε και είναι έτοιμος ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια έχει πιάσει δουλειά στον Ρέντη και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Φυσικά δεν είναι κανένας παίκτης που χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ούτε περίμενες κανείς να τον δει με τον Ολυμπιακό για να καταλάβει το μέγεθος του.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε στις προπονήσεις ορεξάτος και από την πρώτη στιγμή έχει δείξει πολύ άνετος και χωρίς πρόβλημα να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και το νέο περιβάλλον. Είναι τέτοια άλλωστε η εμπειρία του που δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Έχει ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ το σημαντικό είναι πως και το επιτελείο των Πειραιωτών έχει διαπιστώσει πως ο παίκτης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μη ξεχνάμε πως μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν κανονικά στα πλάνα του προπονητή της Φλαμένγκο για τα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Ο Ραφίνια έχει έρθει και είναι έτοιμος να μπει να παίξει, αλλά το σημαντικό είναι πως έχει μπροστά του την περίοδο προετοιμασίας για να ετοιμαστεί ακόμα περισσότερο και με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που έχει έρθει σε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας και αυτό έχει φανεί από τις πρώτες του στιγμές στον Ρέντη. Επίσης ήδη σχολιάστηκε στις τάξεις των παικτών η αξία του και ειδικά οι πιτσιρικάδες έχουν να πάρουν πολλά από μία τέτοια προσωπικότητα.