Αναχωρεί για το μπαράζ ο Απόλλων Σμύρνης

Αυθημερόν στην Ξάνθη ο Απόλλων Σμύρνης για το μπαράζ με την Ξάνθη.

Αναχωρεί για το μπαράζ ο Απόλλων Σμύρνης

Το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης με τελικό προορισμό την Ξάνθη για τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Πρόκειται για τον αγώνα, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο. Αναβλήθηκε με την τότε απόφαση της ΕΠΟ να αναφέρει: «Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας».

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχωρεί το πρωί (10:00) της Τετάρτης, 25 Αυγούστου, με αρχικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην Ξάνθη όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT Sports αν και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα καθώς αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα και του δεύτερου τεστ για covid-19 (τα δείγματα πάρθηκαν τη Δευτέρα) στην αποστολή της Ξάνθης.