Επίσκεψη Κούγια στο στάδιο Αλκαζάρ και συνέντευξη Τύπου

Την πρόοδο των έργων που εξελίσσονται στο στάδιο Αλκαζάρ διαπίστωσε από κοντά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Επίσκεψη Κούγια στο στάδιο Αλκαζάρ και συνέντευξη Τύπου

Επίσκεψη αυτοψίας στο στάδιο Αλκαζάρ πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όπου είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα έργα που συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Ήδη η κατασκευάστρια εταιρεία έχει εφαρμόσει τα 2/3 του χλοοτάπητα και έως την Τετάρτη 26/8 θα έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση στο σύνολο του αγωνιστικού χώρου. Στα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι υδραυλικές εργασίες, ενώ συνεχίζονται οι ηλεκτρολογικές εργασίες και οι προετοιμασίες για τους ελαιοχρωματισμούς στο κομμάτι των αποδυτηρίων και της καταπακτής.

Ο κ. Κούγιας είχε συνεργασία με τη διοίκηση του ΕΑΚ αναλύοντας όλα τα θέματα του σταδίου και ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των εργολάβων-κατασκευαστών για τον περαιτέρω σχεδιασμό και την πρόοδο των εργασιών.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 12:00 το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της εταιρείας.

Τα θέματα της συνέντευξης θα είναι η πρώτη ομάδα (αγωνιστικό τμήμα), οι μεταγραφές, οι ακαδημίες, το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο, η μπουτίκ, το AEL RADIO και, τέλος, η Super League.

Στη συνέντευξη ισχύουν οι υγειονομικοί περιορισμοί, όπως αυτοί ορίζονται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και οι παρόντες υποχρεωτικά θα φέρουν μάσκα.