Ολυμπιακός: Ζαϊντού: «Περιμένω την απόφαση του ατζέντη μου»

Ο Ζαϊντού επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε πριν λίγη ώρα ότι περιμένει την απόφαση του Ζόρζε Μέντες για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να πιέζει για την απόκτηση του.

Ολυμπιακός: Ζαϊντού: «Περιμένω την απόφαση του ατζέντη μου»

Ο Ζαϊντού παραμένει ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Η ομάδα του Πειραιά «χτυπάει» τον ταχύτερο αριστερό μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αν και γνωρίζει ότι η Πόρτο έχει μπει πολύ δυνατά στην υπόθεση με τα Μέσα στην Πορτογαλία επιμένουν πως αυτή έχει τον πρώτο λόγο.

Βέβαια, τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα με τους «Δράκους» να θέλουν τον παίκτη στο ρόστερ τους παρά το γεγονός ότι ο Άλεξ Τέγιες δεν φεύγει. Η παραμονή του Τέγιες δημιουργεί νέα δεδομένα σε αυτή την ιστορία, διότι πρόκειται για τον κορυφαίο μπακ της Λίγκας που δύσκολα θα χάσει τη θέση του από τον Ζαϊντού.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει πολύ γερό μπάσιμο στην υπόθεση και είναι ο βασικός λόγος που έχει βάλει δύσκολα στην Πόρτο. Στην Ιβηρική παραδέχονται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας παλεύουν και πιέζουν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με όλες τους τις δυνάμεις. Κάνουν τα πάντα για να πάρουν τον 23χρονο μπακ που έχει τρομερά περιθώρια εξέλιξης και έχει κάνει μία τρομερή σεζόν.

Το «ΦΩΣ» σας έχει γράψει σήμερα πως οι τύχες του ποδοσφαιριστή βρίσκονται στα χέρια του ατζέντη του, του Ζόρζε Μέντες. Αυτός θα αποφασίσει για το πού θα πάει ο Ζαίντού. Το επιβεβαίωσε με σημερινές του δηλώσεις στον πορτογαλικό Τύπο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

«Είναι τιμή για εμένα όλα όσα ακούγονται, αλλά περιμένω την τελική απόφαση από τον μάνατζερ μου», δήλωσε ο Νιγηριανός επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ και αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά. Στον Ολυμπιακό την ίδια ώρα τηρούν σιγή ιχθύος, διότι πρόκειται για μία τρομερά δύσκολη περίπτωση. Από τη στιγμή που η Πόρτο ασχολείται τόσο σοβαρά με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή γίνεται αντιληπτό πως η «μάχη» είναι μεγάλη. Να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Σάντα Κλάρα.