Ολυμπιακός: Πότε θα υπολογίζει τον Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί παραμένει στα… πιτς, αλλά βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Πότε υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Πότε θα υπολογίζει τον Σουντανί

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς. Ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται στις αρχές Σεπτέμβρη να μπει με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος καθημερινά ανεβάζει στροφές ακολουθώντας πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Ο Σουντανί θα είναι έτοιμος αρχές Σεπτέμβρη, αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει με την ομάδα προπονήσεις. Αναμένεται να βγάζει ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, αλλά όχι όλο.

Σιγά-σιγά θα μπει με τους συμπαίκτες του για να είναι έτοιμος στις αρχές του επόμενου μήνα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αλγερινός επιθετικός είναι ένας παίκτης που υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μη ξεχνάμε ότι πέρσι παρά το γεγονός πως τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας το καλοκαίρι εκείνος έδειξε ανεπηρέαστος και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.