Ολυμπιακός: Δοκιμές και σκέψεις του Μαρτίνς για τον τελικό με την ΑΕΚ

Πολλές δοκιμές κάνει αυτές τις ημέρες στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς με… θέα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Δοκιμές και σκέψεις του Μαρτίνς για τον τελικό με την ΑΕΚ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ είναι σε πρώτο πλάνο στον Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση που θα κρίνει έναν τίτλο. Οι Πειραιώτες το απόγευμα (19:00) θα παίξουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία τους αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ρέντη.

Το απόγευμα στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Ηπείρου ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δείξει κάποιες από τις σκέψεις που έχει για τον τελικό με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής όλες αυτές τις ημέρες στον Ρέντη έχει κάνει αρκετές δοκιμές για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα στον Ρέντη όλες αυτές τις ημέρες. Μία από τις προθέσεις που έχει δείξει είναι να ξεκινήσει βασικό τον Φορτούνη μαζί με τον Βαλμπουενά. Το έχει δοκιμάσει αυτό το δίδυμο στον Ρέντη και έχει αρκετές πιθανότητες να δούμε από την αρχή τον Έλληνα χαφ.

Ο Φορτούνης δεν είχε παίξει βασικός στο παιχνίδι με τη Γουλβς και όταν πέρασε αλλαγή είχε δείξει αρκετά καλά στοιχεία ανακατεύοντας την άμυνα των Άγγλων. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Μαρτίνς τον σκέφτεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ έχοντας μάλιστα και στο μυαλό του ότι μετά τον τραυματισμό του ο Φορτούνης το καλύτερο του παιχνίδι το έκανε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.