Πήρε γεύση από Καραϊσκάκη ο Ραφίνια και υπογράφει

Ο Ραφίνια ολοκληρώνει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό έχοντας πάρει μία γεύση νωρίτερα από το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι.

Πήρε γεύση από Καραϊσκάκη ο Ραφίνια και υπογράφει

Διήμερο Ραφίνια βιώνει ο Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου και σήμερα όλη την ημέρα περνάει τα διαδικαστικά προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 35χρονος μπακ το δήλωσε και το Σάββατο λίγο μετά την άφιξη του πως ήταν αρκετά κουρασμένος από το ταξίδι και ήταν απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Σήμερα, όμως, τρέχει όλη την ημέρα για να τελειώσει με τα ιατρικά και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η μεταγραφή του από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Ραφίνια πέρασε και από το «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει μία πρώτη γεύση από το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι. Είναι άτυχος που θα παίξει σε αυτό πρώτη φορά χωρίς τον κόσμο στις κερκίδες, αλλά έμεινε ενθουσιασμένος από το φαληρικό γήπεδο.

Εδώ και λίγη ώρα ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και να βγει η σχετική ανακοίνωση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας