Πογιάτος: «Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες»

Ο Ντάνι Πογιάτος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Τσάβι Ρόκα

Πογιάτος: «Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες»

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα του εξέφρασε ο Ντάνι Πογιάτος μετά το τέλος του φιλικού που έδωσε ο Παναθηναϊκός με τη Μαρκό στο Κορωπί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής στο Παναθηναϊκός TV:

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος γιατί ο ρυθμός ήταν πολύ καλός. Οι παίκτες καταλαβαίνουν την ιδέα. Προχωράμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση».

Παναθηναϊκός - Μαρκό 3-0: Με Χατζηγιοβάννη σε νέο ρόλο (vid)

Για την απόδοση των νέων παικτών: «Για μένα αποτελούν όλοι παίκτες του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτου ηλικίας. Υπάρχουν νέοι παίκτες και το μέλλον θα είναι λαμπρό. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες και αν έρθουν και τα αποτελέσματα όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω τους νέους παίκτες. Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν απαιτήσεις όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό».

Για την απόκτηση του Σάντσες: «Πρέπει να έχουμε ένα μείγμα έμπειρων και νέων. Αναλύσαμε τον παίκτη. Θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσει τους νέους να αναπτυχθούν. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες. Έχει πολλά να προσφέρει».

Για τη δουλειά που γίνεται με τον Ρόκα για τις μεταγραφές: «Πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες, τους οποίους σέβομαι. Δουλεύουμε μαζί με τον Τσάβι Ρόκα συνέχεια. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία στον κόσμο της ομάδας, ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τη φιλοσοφία του: «Το ποδόσφαιρο έχει δημιουργηθεί για τον κόσμο. Θέλω ο φίλαθλος να ταυτιστεί με τον τρόπο παιχνιδιού . Θέλουμε να είναι περήφανος ο κόσμος για την ομάδα και να είναι αποτελέσει κομμάτι αυτής».