Παναθηναϊκός - Μαρκό 3-0: Με Χατζηγιοβάννη σε νέο ρόλο (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε πανεύκολα στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν απέναντι σε μια ομάδα Γ Εθνικής

Παναθηναϊκός - Μαρκό 3-0: Με Χατζηγιοβάννη σε νέο ρόλο (vid)

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε δυσκολία απέναντι στη Μαρκό, την οποία κέρδισε με 3-0 στο πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν αντίσταση, λόγω της μικρής δυναμικότητας του αντιπάλου τους, που παίζει στη Γ Εθνική, αλλά παρόλα αυτά έδειξαν κάποια από τα στοιχεία που θέλει να βάλει στο παιχνίδι τους τη φετινή προσπάθεια ο Ντάνι Πογιάτος.

Πρέσινγκ ψηλά, πίεση στη μπάλα, παιχνίδι από τα άκρα, αλλά και τον Χατζηγιοβάννη σταθερά στη δεξιά πλευρά κι όχι αριστερά όπως έπαιζε ο νεαρός επί Δώνη, ήταν τα κύρια στοιχεία του Παναθηναϊκού στο πρώτο «δείγμα γραφής».

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι έμειναν οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης, καθώς κι οι ανέτοιμοι Ιωαννίδης, Καρλίτος και Σένκεφελντ.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

4’ Ωραία συνεργασία του Χατζηγιοβάνη με τον Σαμαρά, ο οποίος έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μακέντα με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

18' Ο Σαβιέρ έβγαλε όμορφα τον Μακέντα τετ α τετ με τον Χαλκίδη, αλλά ο γκολκίπερ της Μαρκό αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.

37'Ωραία σέντρα του Χατζηγιοβάνη απ' τα δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω απ' τον Χαλκίδη, έφτασε στον Σαβιέρ, ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας για το 2-0.

53' Καλή στιγμή για τη Μαρκό. Κεφαλιά του Γκεμίση, η μπάλα άουτ.

64’ Σέντρα του Αϊτόρ στον Μάριο Τζαβίδα, ο οποίος έστρωσε στον αδερφό του, Σπύρο και εκείνος με σουτ απ' το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-0.

92' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Αϊτόρ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης (32' Ξενόπουλος), Σαμαράς, Βέλεθ, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάννης, Μακέντα.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Ξενόπουλος (57' Χριστογεώργος), Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης (57' Σιδεράς), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης (57' Λαζαρίδης), Αγιούμπ, Σερπέζης (57' Σπ. Τζαβίδας), Μπουζούκης, Αϊτόρ, Εμμανουηλίδης, Μ. Τζαβίδας.

ΜΑΡΚΟ (Λουκάς Καραδήμος): Χαλκίδης, Κοντογιάννης, Ντουμπερέτ, Νικολόπουλος, Ηρακλής, Μανδαμαδιώτης, Γκεμίσης, Κατσικογιάννης, Δρόσης, Κόκκας (46' Τσεβάς), Γκούλιας.

Δείτε τα highlights του αγώνα