Η θεραπεία του Σα και η επιστροφή του στη δράση

Ο Ζοσέ Σα συνεχίζει στον Ρέντη την θεραπεία του για να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα στο χέρι του και ο στόχος είναι να καταφέρει να παίξει στα play off του Champions League.

Η θεραπεία του Σα και η επιστροφή του στη δράση

Το όνομα του Ζοσέ Σα έχει εμπλακεί σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια. Είναι γεγονός ότι τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και η Γουέστ Χαμ, ήταν οι δύο ομάδες που εξέταζαν πιο σοβαρά από κάθε άλλον την περίπτωσή του. Ωστόσο, η περιπέτεια με το χέρι του λίγες μέρες πριν από τον επαναληπτικό με την Γουλβς, είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν προς στιγμήν τα δεδομένα.

Το ενδιαφέρον από τις συγκεκριμένες δύο ομάδες, όπως φυσικά και από άλλους συλλόγους, εξακολουθεί να υφίσταται... Άλλωστε, σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να είναι στο 100%, σε μία περίοδο δηλαδή που το μεταγραφικό "παράθυρο" θα είναι ανοικτό. Ωστόσο, για τον ίδιο προέχει να καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα πιο γρήγορα τον τραυματισμό στο χέρι και να είναι σε θέση να βοηθήσει νωρίτερα από τα play off του Champions League (22-23 Σεπτεμβρίου).

Ο Σα δεν ξεκουράστηκε καθόλου το διάστημα που έκαναν οι συμπαίκτες του τις διακοπές τους, καθώς ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης και έως τώρα τα δείγματα είναι πολύ θετικά και ενθαρρυντικά.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, ακόμα είναι νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε... Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς που ήταν ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό που ίσως άφηνε ο Πορτογάλος γκολκίπερ, ακόμα περιμένει. Δεν έχει κλείσει σε καμία ομάδα.